Pokrenuta istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Zorana Uskokovića Skoleta!
Hapšenje osumnjičenih, Foto: Printskrin MUP Srbije

brane se ćutanjem

Pokrenuta istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Zorana Uskokovića Skoleta!

Ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi stavlja se na teret da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo teško ubistvo

Objavljeno: 18:17h

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je sudu da odredi do 30 dana pritvor četvorici osumnjičenih za ubistvo Zorana Uskokovića zvanog Skole 29. januara 2021. godine, u Rakovici.

Osumnjičeni su prethodno na saslušanju iskoristili svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu, odnosno branili su se ćutanjem, saopšteno je iz tužilaštva.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo.

Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv petoro osumnjičenih i to: Nikole Živanovića, Miloša Krstića, Vladimira Babića, Alekse Dimitrova, kao i Aleksandra Nikolića (nije pronađen na adresi), zbog sumnje da je ova organizovana kriminalna grupa u vremenskom periodu od 8. oktobra 2020. do 7. februara 2021. godine delovala sa ciljem da se iz bezobzirne osvete liši života sada pokojni Zoran Uskoković 29. januara 2021. godine.

Ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi, čiji je organizator Nikola Živanović, a pripadnici Krstić, Babić, Dimitrov i Nikolić, stavlja se na teret da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo teško ubistvo.

Bonus video:

07:03

KALINIĆ OTKRIO DETALJE JEZIVE LIKVIDACIJE SKOLETA! Čim je izašao iz blindiranih kola POTPISALI SU MU SMRTNU PRESUDU

(Espreso/Blic/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.